ActSafe söker produktionspersonal

email print page

Vill du vara en del av ett arbetslag som präglas av god sammanhållning, flexibilitet och ett starkt driv så kan tjänsten som montör och lagerarbetare på ActSafe vara något för dig.

Arbetet innebär till största delen att montera ihop ActSafes portabla repvinschar men i arbetet ingår även viss felsökning och pack och skick. Arbetet planeras veckovis då alla får en plan över vad som skall göras och sker i våra moderna lokaler precis vid Lindome Station. I arbetet sker rotation mellan de olika stationerna för att minska risken för monotont arbete. Arbetet utförs med högt kvalitetsfokus.

Vi tror att du är en tjej eller kille, med flera års erfarenhet av monteringsjobb eller liknande och har ett stort tekniskt intresse och har vana av att meka själv och har god verktygskännedom. Du har ett starkt eget driv och vill vara med och utveckla arbetet vidare genom att komma med egna förbättringsförslag. Viktigt är att du tycker om att arbeta noggrant och strukturerat men samtidigt kunna vara flexibel i ditt arbete när det behövs.

Trivs du dessutom med att vara en del i ett mindre företag där alla ställer upp för varandra och har goda tekniska erfarenheter så bör du söka tjänsten omgående!

Tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

Svara med CV och brev till: jobb@actsafe.se med montör som rubrik.

FINDYOUR LOCAL DISTRIBUTOR

ActSafe operate a worldwide distributor network covering the complete range of ActSafe products. Find the distributor in your region

Find a distributor

INFORMATION & SAFETY ALERTS

ActSafe operate an open communication policy with distributors and end users regarding safety alerts, information and correct use of ActSafe ascenders.

Safety alerts & info

JOIN OUR WORLDWIDE NETWORK

Apply online now