Lager plus pack och skick ansvarig sökes.

email print page

Vill du vara en del av ett arbetslag som präglas av god sammanhållning, flexibilitet och ett starkt driv, så kan tjänsten som Lager plus pack och skick ansvarig på ActSafe vara något för dig.

Arbetet består till största delen av varumottagning, packning av gods och att boka vissa frakter. Tjänsten är mycket varierande, med stort eget ansvar. På ActSafe arbetar vi med högt kvalitetsfokus och vi håller till i trivsamma och moderna lokaler precis vid Lindome Station.

Vi tror att du är en tjej eller kille, som gillar ordning och reda och behärskar engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av lagerarbete och packning, ADR-utbildning och/eller truckkort är också meriterande. Du har ett starkt eget driv och vill vara med och utveckla arbetet vidare genom att komma med egna förbättringsförslag. Viktigt är att du tycker om att arbeta noggrant och strukturerat men samtidigt kunna vara flexibel i ditt arbete när det behövs.

Trivs du dessutom med att vara en del i ett mindre företag där alla ställer upp för varandra så bör du söka tjänsten omgående!

Svara med CV och personligt brev i .pdf format till: jobb@actsafe.se med Lagertjänsten som rubrik senast 10:e Juni 2021.

FINDYOUR LOCAL DISTRIBUTOR

ActSafe operate a worldwide distributor network covering the complete range of ActSafe products. Find the distributor in your region

Find a distributor

INFORMATION & SAFETY ALERTS

ActSafe operate an open communication policy with distributors and end users regarding safety alerts, information and correct use of ActSafe ascenders.

Safety alerts & info

JOIN OUR WORLDWIDE NETWORK

Apply online now